Swine Flu

borde bara ansiktsmask i skolan sa jag inte kommer hem i en kista till sommaren.


Japp, som ni kanske har hort sa sprider sig the Swine Flu. Hela vagen fran Mexico har den kommit, sprider sig som pesten. Regeringen har satt USA i State of Emergency, eftersom vi alla riskerar att avlida. Heh, inte riktigt. Ar bara en vanligt influensa, anda har jag fatt 2 brev fran skolan som informerade om att skolan kanske kommer stangas ner pga smittningsrisken. Och att jag borde bunkra upp med mat och annat for att overleva husarrest under 72 timmar ifall det blir riktigt illa. Folk gar omkring med ansikts masker, for ingen vill ju bli sjuk! Sa fort nagon hostar skriker alla "SWINE FLU" och springer for livet. Ja du, bor man i amerika sa.




4 kommentarer:

  1. sveriges svin hälsar sa...

    ja du Ida!
    "nya influensan" har kommit även till oss. En arbetskamrat satt på pendeln förra veckan och hostade. Alla i hennes närhet flyttade sig så visst finns skräcken här oxå. Vi har ett konstaterat fall men kvinnan var sjuk i 4 dagar. Sen vet jag inte om hon var speciellt stark men om det inte är värre än så borde vi världen överleva. Vi får se vart det tar vägen.
    Alla hälsar och speciellt morfar. Han har läst delar av din blogg men lockade sommarstugan för honom
    Kram Mamma  

  2. mormor som haft Asiaten sa...

    Den var inte kul, var ca 16år då. Tror att den efterlämnade en bra immunitet, kanske inte för det som pågår nu. Har alltid sagt att det är farligt att leva, men leva vill man ju med eller utan munskydd. Man borde vara mera rädd för krig o svält om man bor i ett eländesland, några rädslor ska man ha om man ändå kunde ta lärdom av dom men vem gör det?
    Attji Prosit !  

  3. Mask-erad sa...

    Fascinerande att se hur ett lands medborgare förvandlas till maskerade individer som flyr sina medmänniskor. Nu verkar det ju som om influensan blir kortlivad denna gång. Hittills har den dessbättre inte skördat så många offer. Statistiskt är det farligare att gå på bröllop i Turkiet...
    //Björn  

  4. Mathias sa...

    Influensan kommer tillbaka "new and improved" senare, då kommer det inte räcka med munskydd.
    WWooooAAAAHHHHHH HAH HAH  


Blogger Template by Blogcrowds


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.