Denna turf

Denna turf. Alltsa graset pa fotbollsplanen, som vi har track traning pa varje dag. Pa nagot satt har det en formaga att hamna overallt. Fastnar pa traningsklader, och sen dagar senare hittar man det pa de mest bemarkliga stallen. I mjolken, duschen, i munnen, vaskor, haret. Overallt. Jag vet inte om det ar for att turf har en formaga att foroka sig sjalv, eller vad det ar.

Men sa ar det val nar man ar idrottsman antar jag.

5 kommentarer:

  1. illaluktande mamma sa...

    hej hej hjärtat mitt
    börjar du spring i oxvreten får du med dig bark hem iaf i strumpor och mellan tårna. Vi kanske får kolla om du kan börja sprina i Enhörna de har ju en bra klubb där om du vill springa tillsammans med andra. Har precis tränat och ska duscha jag luktar inte gott just nu. Från Gröndal får jag bara med dig dålig lukt som sitter i kläderna plus mattorna vi ligger på luktar förfärligt illa, det går inte att beskriva.
    Puss och Kram  

  2. bekväm mormor sa...

    säger att man inte sak springa så fort så gräset lossnar.
    Vi har en ny fotbollsanläggning nära oss, säkert inget för andra än fotbollskillar förstås.
    Nu är det Valborg med brasa dit alla som kan gå vallfärdar. Varmt väder just nu men längtar efter regn. Det är eldningsförbud i hela landet. Skogsbränder i Göteborg.
    Fliz längtar efter att du kommer hem. Hennes tidsbegrepp är inte som vuxnas.Hon vill att du hoppar med henne på studsmattan.
    Kram på dig o kuta lagom.  

  3. spindlarna sa...

    ida!
    Vi har sett den första spindeln på ditt rum! Inga spindlar över huvudtaget sedan du åkte, inte på hela året, inga i badkaret ingen på ditt rum förrän i går. De vet att du kommer snart så de växer till sig............
    Mohahaha!  

  4. modig mormor säger sa...

    att spindlar kan vara ens döda förfäder så i vårt hus får dom härja fritt. Så det så. Kram  

  5. Lisa sa...

    Måste bara säga att du har en grym blogg :) Har börjat fundera lite på att bli utbytesstudent jag också, så det är jättekul att höra vad som händer om dagarna där borta i USA :D  


Blogger Template by Blogcrowds


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.