Nu ar det juuuuul igen

Ville bara rapportera att det ar den 8 december idag, och jag gick till skolan i klanning och leggings. Jajamensan. Det var inte kallt alls, gick runt downtown i det ocksa. Sug pa den ni.

Den har helgen har vi dekorerat huset, sa nu ar det julfint. Akte och hamtade varan gran, och jag dekorerade min strumpa. Kandes som de gamla Scrapbooking lektionerna i skolan. Myspys med andra ord. Forutom det kollade jag & Connor pa filmer hela helgen eftersom vi ar grounded pa grund av vissa omstandigheter. Being grounded sucks ass. Men det ar ju en typisk amerikansk sak, i High School filmer blir ju folk alltid grounded. Sa var val bra att jag fick prova pa det. Var skitkul att ga till skolan idag, kandes underbart att komma ut ur huset.
Men det ar okej, for jag har den stora julgranen och Connors fula face att kolla pa. Det far mig genast pa battre humor.


Efter klagomal kommer har flera bilder till Erik:

Julegran.

Dalig bild av huset.
Dekorerade min julstrumpa.

Amerikansk adventsljusstake. (Jag la dit mossan. Och guess what, nar jag rensa den hoppa en stor javla spindel fram, vit och acklig. Hoppa 5 meter upp i luften. Som tur var dodade Anne den. Mohahah)

Julegranen.

Mitt rum med julig ljusslinga.

Strumporna over brasan.

Dekorerar tradet.
Mathias: Later nice, Mustach ar grymma. :)
Mormor: Haha ja kommer behova sitta inne ett tag nu, sa oroa dig inte.
pusssss peace out,

6 kommentarer:

  1. Anonym sa...

    tycker att det är strålande med ungdomar som sitter inomhus o begrundar sitt liv o leverne. Man ska ha tråkigt för att veta vad riktigt roligt är.
    Nu är vi på väg till London, kanske det blir innesittning för både Ante o Matti efter den resan,får se hur Leif klarar sig.
    Lucia nalkas, Valle har fått en pepparkaksdress med tillhörande pepparkaksmössa. Han ser ut så man blir full i skratt. Ante tycker att vi mobbar honom. Har han på sig den på dagis Lucia tittar alla bara på honom.
    Sköt om dig, jag stod också i skamvrån med pojkarna....  

  2. Anonym sa...

    Nu får du berätta vad du gjort! :0
    Typ skicka ett mail eller nåt.
    Bra med bilder iaf, keeep it uuuup.

    I'm out.  

  3. Anonym sa...

    Ida, vart är festbloggen som jag förslog? :o jag blir lite lessen eftersom jag vill se mer partiiie. En hög Ida..det låter nice ;) PUSS! / Johanna Karlsson  

  4. Anonym sa...

    kul att se dig på bild du är dig lik! Ser att det ligger paket under granen redan låter Cruiser dessa vara ifred? han kanske är en väluppfostrad hund? Förstår att det är konstigt med jul när det är så varmt men ni ska väl åka till bergen och åka skidor snart? När slutar skolan och hur långt blir jullovet? Det finns många frågor och endast du har svaren. På fredag åker oscar och jag med resten av gänget till London. Det ska bli kul det är säkert lika grått och regnigt där som här hemma hos oss...... Skriver och berättar när vi är tillbaka.
    Kram mamma  

  5. Anonym sa...

    yey, mer bilder och mer text! ;d
    annars duktigt gjort av dig ida <345  

  6. Anonym sa...

    ida mamma vill se ett foto på din garderob i dagens skick så vi kan jämföra med den första bilden  


Blogger Template by Blogcrowds


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.