i'm in love with batman

Batis.


Den har helgen var fyra dagar, eftersom idag ar Veterans Day. Man ska hedra alla krigs veteraner, som gjort en insats for varlden och for att vi ar har idag. En gammal gubbe ifran andra varldskriget kom till skolan och pratade om sin tid i kriget, och de visade massa bilder. Det var varsta sorgligt, jag tyckte jattesynd om honom. Hans basta van hade dott i kriget och allt.



Pa tal om krig och the army, sa kom dem till skolan for att fa folk att skriva upp sig for att ga med i kriget typ. Det var lite laskigt, jag typ kande mig upstirrad av galna killar fran Irak. Nyfiken som jag ar sa funderade jag pa att prata med dem, for jag ville liksom veta vad de var ute efter. Chloe forbjod mig att ga dit dock. Kanske tur det, annars hade jag varit i Irak och svettats i oknen med bomber smallande overallt, och armar och ben flygande omkring mig. Illa illa.



Hur som haver, vi akte till Victoria i Canada over helgen. Vi bodde pa hotell, at glass, shoppade, gick pa bug museum dar de uppmanade oss att kyssa kackerlackor eftersom de ar "the cleanest thing you have ever kissed" (YUCK!). Sen sag vi.................. The Dark Knight pa Imax = GRYMT. Imax ar en skitstor bioskarm sa det kanns som att man ar innuti filmen istallet for att kolla pa den. Typ nar han hoppar nerfor skyskraporna sa kanns det som du sjalv hoppar ner. I like it. Batman ar grymt het btw.



Har vart och taffsat pa den nya iPod Touch. Den ar ljuvlig. Om nagon kanner sig valdigt generos skulle jag bli glad att fa den i julklapp <3





Vi gick och valde en gran, och forsokte ta bilder till julkorten vi ska skicka. Forsokte var ordet.





Jag far berom av Coach Friday efter mitt race som alla var jatteimpade over (Det har ar inte en av de ganger jag overdriver. Faktiskt.)


Jag avslutar sista racet och XC sasongen skitbra. Sa ni vet.

Varan lilla banner.



Coach tvingade mig att gora ice bath sa att jag inte skulle fa traningsverk. Var inte sa hemskt som man kan tro faktiskt.



Vi ser alla ut som mongon utanfor hotellet i Victoria. Var granne Larkyn var med oss.



Fler mongon dok upp i lobbyn.

Och darlings nar jag nu varit sa sot och laggt upp bilder for er, pleeeeeease kommentera? Jag vet att massor laser, sa skicka bara ett litet hej. Vad som helst gor mig glad.



pussssss <3






6 kommentarer:

  1. Anonym sa...

    Ofta det kom folk och ville skicka er till Irak på Veterans day.
    Sorgligt.

    Bra att du visar respekt för veteranerna iaf. Du vet inte var han tjänstgjorde i kriget?

    Puss.  

  2. Anonym sa...

    Hm säger mormor då det gäller julbilden..inte mycket jul där inte. Alla bilder denhär gången var seriöst uppsträckta jämfört med tidigare. Sprungit bra har du alltid gjort, nu har du fått kredit. Beröm dig själv du, "man ska vara nöjd, glad o kärleksfull" säger den lilla prinsessan i Flisans sagobok.
    Ja, krig är inget trevligt att minnas, inget jag minns direkt från min barndom i fosterlandet, men efterverkningarna lämnade sina spår även i min ungdom. Alla kände någon som varit i krig eller stupat. Jag säger ibland på skoj att om man är född under finska vinterkriget klarar man det mesta.
    Något att tänka på då det tar emot.
    Kram på dig !  

  3. Anonym sa...

    Kul med nya bilder. Bra löpsteg i spurten Ida! Mamma klagade på träningsvärk, ska tipsa om isbadet!

    Julkortet andas verkligen vinter och stämningsfull jul. Är det där vinter-os ska gå 2010 :-)?

    Åker till Paris ikväll för en dagskonferens om ledarskap imorgon.

    Ha det gott, och du - Ipod är överreklamerad enligt säkra källor!

    /Dad  

  4. Anonym sa...

    hej :D tänkte bara säga att det är jättekul att följa din blogg även om jag inte känner dig. hoppas du får det bra resten av ditt år också! :D  

  5. Anonym sa...

    Jaha ja.
    Första besöket i Canada, det blir säkert fler vad tiden lider. Det ser ut som ni fortfarande har varmt och inte är det lätt att få julinspiration. Här har affärerna alla julgrejor framme sedan flera veckor. Jag går förbi dom för det är för tidigt och jul blir det ändå utan pepparkaksgardiner....
    Hur unga människor tänker de skicka ut i krig där borta? Blir alldeles förskräckt. Behövs inte alla kloka människor kvar i landet för att få fart på hjulen så det börjar snurra igen? Ida du är ju super duktig som springer nu gäller det för dig och Alyssa att hålla i detta under resten av vintern! Jag är så glad att läsa om dina händelser och fortsätt skriv och lägg ut bilder/kramar många i rader  

  6. Anonym sa...

    välkommen till min " jag älskar batman värld " du kommer trivas :D saknar dig snuffle <3  


Blogger Template by Blogcrowds


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.