Det var en gang en regnig dag i det stora Amerikat pa andra sidan det stora havet. De som annu inte pallrat sig till en roststuga och rostat eller pa annat satt gjort sin rost hord gjorde detta. Pa kvallen raknade man rosterna, och Mr. Obama vann stort. Alla var lyckliga och glada, och Mr. Obama holl annu ett bra tal om hur allt kommer losas till det battre nu. Det slutade regna och vart solsken, och de flesta Washingtonians skrattade sig lyckliga. Forutom den aldre partern av familjen Wicknick som var hyfsat upprorda.

Samtidigt denna kvall rostade Massachusetts fram marijuana som lagligt att bara. Alla unga och en hel del aldre Washingtonians var annu lyckligare, eftersom Washington som den smoker state it is inte kommer vara langt efter. Vissa andra tyckte det var bullshit, men det ar en annan del av historien.

world peace,



ps. Jag saknar cross country. Mycket.

3 kommentarer:

  1. Anonym sa...

    Hahahahahahahahaahhahahahaha!
    Hur gick det nu då för dina republikaner till "fosterföräldrar"?
    Ahahahahahahhahahahahahahahahahah!


    Jag har inte sovit på 25 timmar.

    Puss  

  2. Anonym sa...

    Nu blåser det nya vindar i det stora landet, vi håller alla tummar o tår för att den nye presidenten kan ge det nya hoppet näring. Mc Cain verkar vara en god förlorare. I familjen lägger sig säkert känslorna, alla måste få tycka fritt vad dom vill o tror på.
    Ni är så tjusiga tjejer som springer "trackar", inför det i lilla Nyket.
    Åter en grå dag i St.holms butiken.Ett positivt sinne borde göra även detta lättare.
    Godnatt på dig o godmorgon på mig!  

  3. Anonym sa...

    hello
    Jag har lyssnat på radion och tittat på tv:n idag och tagit del av valresultatet. Obama har en brant uppförsbacke att ta sig uppför men han har folkets och en hel del av världens stöd. "There´s gonna be a change" Kul att ni alla är engagerade och jag förstår att det blir heta diskussioner hemma vid matbordet. Vi jobbar på med Oscars rum det blir fin och kanske klart i helgen. Kul att du skriver oftare nu för det längtar jag efter, det vet du! Keep on jogging, tracking fastän kursen är slut är inte det möjligt. Ha löparkvällar och relaxa i hottuben sen efteråt. Kram Mamma  


Blogger Template by Blogcrowds


Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.